|
Dersler 3 Yıl, 11 Ay önce
|
|
|
Dört üniversite öğrencisi sabahleyin uyanamayarak matematik finalini kaçırırlar, sınav ertesinde hocalarını yakalayıp, zar zor bindikleri arabanın lastiği patladığı için sınavı kaçırdıklarına ikna ederler. Kadın, yalvarmalarına dayanamayarak, bu dört arkadaşa sınavı 3 gün sonra yapacağını söyler. Sınav günü geldiğinde, matematik hocası bizim dörtlüyü sınıfın dört kösesine oturtur. Finali geçmek için de en az 50 almak lazımdır, sınavda da 5 soru vardır. Sayfanın önündeki 4 matematik sorusu basit sorulardır ve her biri 10 puanlıktır. Kâğıdın arkasındaki soru ise 60 puanlıktır ve de soru aynen şöyledir
—Hangi lastik patladı?
|
|
|
|
|
|
|
Fizik Dersi 3 Yıl, 11 Ay önce
|
|
|
Temel, İdris ve Dursun fizik dersindeler..hoca sözlü yapmak için Dursun`u kaldırmış: Kalk bakalım Dursun, sıcak bir günde arabanla gidiyorsun,sıcak arttı ne yaparsın? Demiş. Dursun da cami açarım hocam demiş. Hoca atlamış: Hah iste o camdan giren rüzgârın ivmesi nedir? Dursun duvar tabi almış sıfırını oturmuş.. Temel fizikçinin Lazlara kil olduğunu bildiğinden korkmakta.. Hoca bu sefer kalk bakalım İdris deyince Temel iyice korkar. Söyle bakalım İdris sıcak bir gün ve arabanla gidiyorsun. Sıcak arttı ne yaparsın? Ceketimi çıkarırım hocam. Daha sıcak? Cami açarım. Hah camdan giren rüzgârın ivmesi ne? cevap yok tabii.... Temel kalk bakalım sıcak bir gün ve arabanla gidiyorsun.. Sıcak arttı ne yaparsın? Ceketimi çıkartırım. Daha sıcak oldu? Gömleğimi çıkartırım. Daha sıcak? Pantolonumu çıkarırım. Daha sıcak? Atletimi. Daha sıcak? donumu.. Çok sıcak? HOCAM KAVRULCAGIMI BİLSEM AÇMAM O CAMI!
|
|
|
|
|
|
|
Dersler ve Öğretmen 3 Yıl, 11 Ay önce
|
|
|
Öğrenci sınıfa yeni gelmişti. İkinci günü öğretmenine sordu:
—Öğretmenim, insana yapmadığı bir şey için ceza verir misiniz?
—Olur, mu evladım, dedi öğretmen. Yapmadınsa ceza da olmaz. Niye sordun bunu?
—Efendim dün verdiğiniz ev ödevini yapmamıştım da ceza verirsiniz sanıyordum!
|
|
|
|
|
|
|
Karne ve Çocuk 3 Yıl, 11 Ay önce
|
|
|
Karne günüydü. Küçük oğlan okuldan döndü. Annesi:
—Karnen nerede? Diye sordu.
Çocuk güldü:
—Arkadaşıma ödünç verdim. Babasını korkutacak...
|
|
|
|
|
|
|